Photos not loading ??

Help, rules, advice and announcements.
User avatar
boboneleg
Posts: 4848
Joined: Tue Sep 13, 2011 5:52 pm
Has thanked: 1544 times
Been thanked: 900 times

Photos not loading ??

Post by boboneleg » Sun Jan 06, 2019 3:08 pm

Recently when I try to load photos it just loads one photo and then you get this message for the other two :

The attachment IMG_11111-111.jpg is no longer available

I'm sure I'm not the only one experiencing this, can you have a look into it mods?
one-legged adventurer

Adventure Bike Rider New Issue Out Now
PHILinFRANCE
Posts: 5674
Joined: Wed Aug 24, 2011 5:35 am
Has thanked: 2422 times
Been thanked: 1244 times

Re: Photos not loading ??

Post by PHILinFRANCE » Sun Jan 06, 2019 3:42 pm

Image7 by Philip Parkinson, on Flickr

PHILinFRANCE
Posts: 5674
Joined: Wed Aug 24, 2011 5:35 am
Has thanked: 2422 times
Been thanked: 1244 times

Re: Photos not loading ??

Post by PHILinFRANCE » Sun Jan 06, 2019 3:43 pm

Mine worked and i have no fecking idea what i'm doing :lol:

MotoCP
Posts: 399
Joined: Sun Dec 11, 2011 6:43 pm
Has thanked: 103 times
Been thanked: 408 times

Re: Photos not loading ??

Post by MotoCP » Sun Jan 06, 2019 3:51 pm

Yes, I experienced the same this morning when I started the new thread about Snapseed photo editing.

I couldnt get more that one photo to display, despite them showing ok on the preview.

It was a right pain in the arse and I nearly gave it up as a bad job. :evil:

Treadtrader
Moderator
Posts: 4393
Joined: Tue May 12, 2009 4:35 pm
Location: Warwickshire
Has thanked: 24 times
Been thanked: 47 times

Re: Photos not loading ??

Post by Treadtrader » Sun Jan 06, 2019 4:13 pm

I put an ad on today and had no problem loading a few pics.
I’ll let the team know.
Contact email dave@adventurebikerider.com or pm.

User avatar
DaveCon
Posts: 798
Joined: Fri Jan 16, 2015 10:01 am
Has thanked: 101 times
Been thanked: 99 times

Re: Photos not loading ??

Post by DaveCon » Sun Jan 06, 2019 5:00 pm

I just added three together OK. Inserted them individually but into one post (Photo you took today). Using Chrome. HTH ;)

User avatar
Heff
Posts: 2723
Joined: Fri Dec 03, 2010 9:59 pm
Has thanked: 181 times
Been thanked: 90 times

Re: Photos not loading ??

Post by Heff » Sun Jan 06, 2019 5:33 pm

Yep

I've had a few issues recently

When I tried to upload 3 photos into the thread for ABR Ireland I had the same issue, only 1 showed and the other 2 showed as attachment unavailable.

After several attempts I ended up having to delete the entire post.

Then I tried again same thing. Ended up posing 1 photo then adding the next 2, one at a time as an edit

A right pain in the arse and very time consuming and frustrating :oops:
If I'm not online.............



I'm probably out on the Bat Bike



Gelande/Strasse R1200Gsa Triple Black

bikenav
Posts: 703
Joined: Mon Jan 28, 2013 11:46 pm
Location: Llanelli
Has thanked: 481 times
Been thanked: 253 times

Re: Photos not loading ??

Post by bikenav » Sun Jan 06, 2019 6:54 pm

Yep also having jip photos showing in the preview perfectly but only one pic in the post and an error

~ACP~
Posts: 829
Joined: Sat Jul 16, 2011 7:48 pm
Has thanked: 131 times
Been thanked: 67 times

Re: Photos not loading ??

Post by ~ACP~ » Mon Jan 07, 2019 9:39 am

Yeah, it's been a bit glitchy for me too. I thought it was something I was doing wrong.

One post I did says 'Edited 10 times' because I was pissing about with it so much!

Alun
Moderator
Posts: 4725
Joined: Fri Oct 03, 2008 8:54 pm
Location: Stratford upon Avon
Has thanked: 237 times
Been thanked: 304 times

Re: Photos not loading ??

Post by Alun » Mon Jan 07, 2019 10:18 am

boboneleg wrote:
Sun Jan 06, 2019 3:08 pm
Recently when I try to load photos it just loads one photo and then you get this message for the other two :

The attachment IMG_11111-111.jpg is no longer available

I'm sure I'm not the only one experiencing this, can you have a look into it mods?

Hi Bob, can't see any issues in the admin area but I will have our database guy have a look at this. Just for your info each individual post is limited to 3 uploaded images and a file size of 10 megabites - this is set for speed of loading.

If linking images from an outside source then there are no limits.

Post Reply

Return to “WEBSITE AND FORUM STUFF”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 44 guests