Bug Reports

Help, rules, advice and announcements.
User avatar
A8r-F0ruw-4w56
Posts: 33
Joined: Tue May 16, 2017 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Bug Reports

Post by A8r-F0ruw-4w56 » Mon Aug 07, 2017 9:50 am

lancashirelad wrote:
Sun Aug 06, 2017 5:03 pm
It doesn't seem to want to remember me it's a pain having to login every time!
Hi, Please clear your browser cache fully to get the fixed code.
The Web Guy

Adventure Bike Rider New Issue Out Now
User avatar
A8r-F0ruw-4w56
Posts: 33
Joined: Tue May 16, 2017 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Bug Reports

Post by A8r-F0ruw-4w56 » Mon Aug 07, 2017 9:51 am

Mul001 wrote:
Fri Aug 04, 2017 6:55 pm
Ok , we're on, thanks :D

Not a massive issue, but when I look thro my old posts (which works) I get a whole slice of html as well for good measure :o

Doesn't stop it working, more of a teething trouble niggle that can be sorted at leisure ?

Chrz Mul.

Clipboard01.jpg
Howdy, we fixed this one, thanks for the bug report.
The Web Guy

User avatar
lancashirelad
Posts: 1506
Joined: Thu Apr 14, 2011 8:18 pm
Location: East Lancs
Has thanked: 100 times
Been thanked: 109 times

Re: Bug Reports

Post by lancashirelad » Mon Aug 07, 2017 11:43 am

A8r-F0ruw-4w56 wrote:
Mon Aug 07, 2017 9:50 am
lancashirelad wrote:
Sun Aug 06, 2017 5:03 pm
It doesn't seem to want to remember me it's a pain having to login every time!
Hi, Please clear your browser cache fully to get the fixed code.


Works ok on my laptop but not on iPad??
I've to start again now buying & fitting all the bits I had on the previous cb500x!!! :D

vRSG60
Posts: 1742
Joined: Mon Jul 28, 2014 5:32 pm
Location: Barrowford, Lancastershire.
Has thanked: 67 times
Been thanked: 80 times

Re: Bug Reports

Post by vRSG60 » Mon Aug 07, 2017 12:17 pm

Alun wrote:
Fri Aug 04, 2017 6:38 pm


Tapatalk is now installed
Thanks but doesn't work for me.

"There was a problem with the forum> Please contact the forum admin or try again later ( Code - 2209)
Out On The Floor - Keep The Faith

User avatar
A8r-F0ruw-4w56
Posts: 33
Joined: Tue May 16, 2017 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Bug Reports

Post by A8r-F0ruw-4w56 » Mon Aug 07, 2017 12:37 pm

vRSG60 wrote:
Mon Aug 07, 2017 12:17 pm
Alun wrote:
Fri Aug 04, 2017 6:38 pm


Tapatalk is now installed
Thanks but doesn't work for me.

"There was a problem with the forum> Please contact the forum admin or try again later ( Code - 2209)
Thanks we are working on the tapatalk issue.
The Web Guy

User avatar
A8r-F0ruw-4w56
Posts: 33
Joined: Tue May 16, 2017 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Bug Reports

Post by A8r-F0ruw-4w56 » Mon Aug 07, 2017 12:49 pm

Elmer J Fudd wrote:
Sun Aug 06, 2017 5:18 pm
Logging on OK now, so wanted to add my avatar (just my passport picture).

Elmer J Fudd.jpg

When I go to my account page and try to add, I cannot as it wants it to be 6KiB. Using Photoshop to reduce it, it becomes so small as not worth the bother.

Am I missing something, as there seems to be plenty larger avatars on the site?
Hi, larger avatars have now been allowed, you wasically wabbit!
The Web Guy

User avatar
A8r-F0ruw-4w56
Posts: 33
Joined: Tue May 16, 2017 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Bug Reports

Post by A8r-F0ruw-4w56 » Mon Aug 07, 2017 12:51 pm

DaveCon wrote:
Mon Aug 07, 2017 9:04 am
Elmer J Fudd wrote:
Sun Aug 06, 2017 5:18 pm

When I go to my account page and try to add, I cannot as it wants it to be 6KiB. Using Photoshop to reduce it, it becomes so small as not worth the bother.

Am I missing something, as there seems to be plenty larger avatars on the site?
I've found I have to resize my Avatar to exactly 130pix x 130pix or it gets rejected :?
I also can only see some photos and not others. Even on a post I wrote myself there's no pictures and just a slab of text - even formatting (paragraphs) is missing.
Hi, the avatar upload settings have been accordingly modified, cheers.
The Web Guy

User avatar
A8r-F0ruw-4w56
Posts: 33
Joined: Tue May 16, 2017 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Bug Reports

Post by A8r-F0ruw-4w56 » Mon Aug 07, 2017 12:52 pm

lancashirelad wrote:
Mon Aug 07, 2017 11:43 am
A8r-F0ruw-4w56 wrote:
Mon Aug 07, 2017 9:50 am
lancashirelad wrote:
Sun Aug 06, 2017 5:03 pm
It doesn't seem to want to remember me it's a pain having to login every time!
Hi, Please clear your browser cache fully to get the fixed code.


Works ok on my laptop but not on iPad??
Thanks for this in typical apple fashion our fix works with everything except apple - working on this one.
The Web Guy

User avatar
A8r-F0ruw-4w56
Posts: 33
Joined: Tue May 16, 2017 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Bug Reports

Post by A8r-F0ruw-4w56 » Mon Aug 07, 2017 12:58 pm

vRSG60 wrote:
Mon Aug 07, 2017 12:17 pm
Alun wrote:
Fri Aug 04, 2017 6:38 pm


Tapatalk is now installed
Thanks but doesn't work for me.

"There was a problem with the forum> Please contact the forum admin or try again later ( Code - 2209)
Hi, Tapatalk is connected, please have a go and let me know if you have any further issues.
The Web Guy

User avatar
A8r-F0ruw-4w56
Posts: 33
Joined: Tue May 16, 2017 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Bug Reports

Post by A8r-F0ruw-4w56 » Mon Aug 07, 2017 1:02 pm

johnnyboxer wrote:
Mon Aug 07, 2017 8:41 am
Alun wrote:
Thu Aug 03, 2017 9:19 pm
vRSG60 wrote:
Thu Aug 03, 2017 9:15 pm
I can login using a browser but not via Tapatalk.
Tried new password, old password, non work !


Tapatalk is not installed yet, with the new forum being mobile friendly is it worth using tapatalk? Let me know.
I'd like Tapatalk please
Tapatalk is installed and working now.
The Web Guy

Post Reply

Return to “WEBSITE AND FORUM STUFF”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 42 guests