WK400 owners thread.

The Things We Ride
Andi_Archer
Posts: 1820
Joined: Sun Dec 06, 2015 4:13 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 126 times

Re: WK400 owners thread.

Post by Andi_Archer » Thu Aug 20, 2020 8:52 am

It may be a lack of vacuum to the fuel valve is cutting its supply off so maybe a leak in the vac line or the fuel tap/filter is partially blocked and starves on tickover.

Pre-order your limited edition ABR T-shirts
User avatar
Paul-F
Posts: 69
Joined: Tue May 21, 2019 2:46 pm
Location: Uley
Has thanked: 32 times
Been thanked: 11 times

Re: WK400 owners thread.

Post by Paul-F » Wed Sep 09, 2020 3:42 pm

Hi all,

Haven't been back here in a while, mostly due to not riding! But Wendy K is stil going strong and am out and about again now. Good to see the thread is still running.

I keep her outside unfortunately and the piston in the rear brake caliper was stuck so I dismantled it and gave it a good clean and all is good again now, bled the brakes front and back too.

I've also finally got round to fitting new chain and sprockets:

Image

Image

The rear sprocket is Steve's recommendation, got the front sprocket (with a couple of spares) from the Wallace and Romet site in Poland.

I've lost the rear brake lever spring somewhere so have ordered a couple of spares from Quadzilla but didn't even get an email confirmation of the order so will have to chase - I bet they haven't actually got them!

Also the centre stand has begun reularly falling down since one of the springs has had it, I'm looking around for spares but think I'll just have to measure them and get a few till I find one that works. In the mean time it's held up with a cable tie :)

Haven't been back up to Sweet Lamb yet but have been bimbling up and down the Fosse way a bit, hoping to get out with Glos TRF again soon.

5,800 miles so far. Still loving the bike.

Markus
Posts: 19
Joined: Fri Nov 22, 2019 6:03 pm
Location: Germany/ Dresden
Been thanked: 2 times

Re: WK400 owners thread.

Post by Markus » Tue Sep 15, 2020 7:17 pm

Today these quite cheap DB Killers were in the Mail. Did anyone install such yet? Propably the whole exhaust system has to come off to reach al rivets that need to be drilled out ??!
IMG_20200915_200640.jpg
IMG_20200915_200640.jpg (77.01 KiB) Viewed 954 times

Scotriders
Posts: 100
Joined: Mon Nov 09, 2015 11:40 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 12 times

Re: WK400 owners thread.

Post by Scotriders » Fri Oct 09, 2020 4:11 pm

Could someone with a centre stand put up a pic of where the springs attach.
Cheers
Alan

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk


User avatar
netsonic
Posts: 342
Joined: Sat Dec 03, 2016 10:50 am
Has thanked: 13 times
Been thanked: 44 times

Re: WK400 owners thread.

Post by netsonic » Sun Oct 11, 2020 8:17 pm

Try this, will do a better picture from underneath if required
IMG_20200312_142733887_HDR.jpg
IMG_20200312_142733887_HDR.jpg (157.73 KiB) Viewed 721 times

Scotriders
Posts: 100
Joined: Mon Nov 09, 2015 11:40 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 12 times

Re: WK400 owners thread.

Post by Scotriders » Sun Oct 11, 2020 8:42 pm


netsonic wrote:Try this, will do a better picture from underneath if required
IMG_20200312_142733887_HDR.jpg
Is it just one spring?
I've only got one on mine but when I take it off the stand I need to give it a kick for it to go up.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk


User avatar
netsonic
Posts: 342
Joined: Sat Dec 03, 2016 10:50 am
Has thanked: 13 times
Been thanked: 44 times

Re: WK400 owners thread.

Post by netsonic » Mon Oct 12, 2020 8:09 am

Scotriders wrote:
Sun Oct 11, 2020 8:42 pm
netsonic wrote:Try this, will do a better picture from underneath if required

IMG_20200312_142733887_HDR.jpg
Is it just one spring?
I've only got one on mine but when I take it off the stand I need to give it a kick for it to go up.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Its two springs..........

User avatar
netsonic
Posts: 342
Joined: Sat Dec 03, 2016 10:50 am
Has thanked: 13 times
Been thanked: 44 times

Re: WK400 owners thread.

Post by netsonic » Mon Oct 12, 2020 8:11 am

IMG_20200312_142733887_HDR (2).jpg
IMG_20200312_142733887_HDR (2).jpg (97.89 KiB) Viewed 698 times

Rutlandflyer
Posts: 19
Joined: Wed Jun 12, 2019 9:23 pm
Location: Rutland
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: WK400 owners thread.

Post by Rutlandflyer » Tue Oct 13, 2020 10:52 pm

Image
Attachments
IMG-20201011-WA0008.jpeg
IMG-20201011-WA0008.jpeg (160.75 KiB) Viewed 628 times

Rutlandflyer
Posts: 19
Joined: Wed Jun 12, 2019 9:23 pm
Location: Rutland
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: WK400 owners thread.

Post by Rutlandflyer » Tue Oct 13, 2020 10:57 pm

Hi what the top speed does it cut out a t rev limit
From Rutland flyer
IMG-20201011-WA0012.jpeg
IMG-20201011-WA0012.jpeg (155.67 KiB) Viewed 625 times

Post Reply

Return to “BIKES”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Elmer J Fudd, garyboy, Richard Simpson Mark II, Toe and 189 guests